یکی از خواننده های خوب شیندخت که در خارج از کشور هستند, زحمت کشیدند و طرز تهیه نوعی فالوده را بصورت مصور فرستادند. در این فالوده به جای «نشاسته» ,« نودل برنج چینی » استفاده می شود. با تشکر از این دوست خوبم امیدوارم شما عزیزان بخصوص دوستان خارج از کشور این فالوده را درست کنید و نوش جان کنید.
فالوده خارج از کشور(برای 20 نفر)
مواد لازم 1- شکر سفید 2 پیمانه.
2- آب 2 پیمانه.
3-گلاب 4/1 پیمانه.
نودل برنج چینی 100 گرم .
طرز تهیه
*شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان اضافه وبا ظرف فلزی بمدت 4 الی 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
نودل برنج را خورد کرده بمدت 15 دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.
*نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم
* پس از بسته شدن اب شکر(4 الی 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد
*برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد.
پ.ن1: نمیدانم در ایران نودل برنج چینی می توانیم پیدا کنیم؟!