طرز تهیه یک نوع سوپ که خیلی سریع آماده میشه رو اینجا می نویسم , امیدوارم دوستان خوبم بخصوص دوستان جوون که خارج از کشور هستن بتونن استفاده کنن.
سوپ جو با سس سفید
مواد لازم: چو پرک شده یک پیمانه آب مرغ یا گوشت دو لیوان غلیظ شده یا 5 لیوان رقیق) سیب زمینی- هویج – پیاز هر کدام یک عدد متوسط (رنده شده) خامه 2 قاشق غذاخوری شیر یک پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم (مقدار ادویه بستگی به ذائقه خودتون داره )
طرز تهیه: اگر آب مرغ یا گوشت آماده دارید, استفاده کنید وگرنه قبلن باید نصف سینه مرغ و یا صدگرم ماهیچه رو بپزید و گوشت آن را کنار گذاشته ( گوشت رو ریش ریش کنید و در انتها داخل سوپ بریزید) جوپرک شده و آب گوشت وسیب زمینی و هویج و پیاز رنده شده رو همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آب توی ظرف می ریزیم و می ذاریم روی حرارت ملایم (چون جو بصورت پرک شده است خیلی سریع می پزه و جا می افته) در یک ظرف , یک قاشق روغن می ریزیم و آرد رو کمی تف می دیم و بعد شیر رو به آرد اضافه می کنیم کمی حرارت میدیم تا غلیظ بشه . سس آماده شده رو داخل سوپ می ریزیم. خامه رو هم با دوقاشق شیر هم می زنیم تا رقیق بشه و داخل سوپ می ریزیم. بعد از چند جوش سوپ آماده است.
برای تزیین سوپ , یک قاشق مرباخوری خامه رو هم بزنید و کمی زعفرون به اون اضافه کنید و روی سوپ بدید . همینطور از فلفل رنگی هم می تونید استفاده کنید و یا با زرشک تزیین کنید
این سوپ خیلی خوشمزه و مقویه . امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.