دیروز دوستان فیلیپینی ام خونه ما بودن و من آش گوجه فرنگی درست کرده بودم دستور این آش رو به همه دوستانی که به آشپزی علاقه مند هستند بخصوص پرستو و روحان عزیز که از مشتری های بخش آشپزی شیندخت هستند تقدیم می کنم. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی
بلغور گندم یا جو 250 گرم سبزی آش نیم کیلو برنج نصف استکان پیاز سرخ کرده 5 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خورد شده یک فنجان رب یک قاشق غذاخوری یک چهارم سینه مرغ زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه: مرغ را به همراه پیاز داغ و زردچوبه و نمک و فلفل می پزیم. مرغ که پخته شد بیرون آورده و بلغور وبرنج ( بهتر است قبلن خیس کرده باشیم) به آب مرغ اضافه می کنیم. با حرارت ملایم می گذاریم بپزد و گاهی هم می زنیم. بعد سبزی را که خورد کردیم به آن اضافه می کنیم ( سبزی این آش به نسبت بقیه آش ها کمتر است) سینه مرغ را که بیرون آورده بودیم ریش ریش می کنیم و به داخل آش می ریزیم و رب و گوجه فرنگی خورد شده را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خوب جا بیفتند. اگر گوجه فرنگی خیلی ریز ( اندازه گوجه سبز) داشتیم, درسته داخل آش می ریزیم اینجوری ظاهر آش هم بهتر میشه. اگر از تکه های گوجه فرنگی در آش خوشتون نمیاد می تونید آب گوجه فرنگی بریزید در آن صورت دو تا سه لیوان آب گوجه فرنگی اضافه می کنید و رب هم نمی ریزید. به جای گوشت مرغ هم می تونید از ماهیچه استفاده کنید. این آش خیلی راحت و خوشمزه است چاشنی آن آبغوره یا آب لیمو ست. نوش جون