مشغله های فکری و دل نگرانی ها تمامی ندارد. اخبار لبنان را دنبال می کنم چرا جنگ؟! چرا بچه ها و زنان و غیرنظامی ها باید هدف خودخواهی های دولتمردان قرار بگیرند؟! در این مقاله در مورد احتمال کشیده شدن جنگ به ایران نوشته. یکی از دوستان سوال کرده بود آیا جنگ جهانی سوم نزدیک است؟! از جنگ بیزارم و نمی خواهم به آن فکر کنم.
نگران سربازی بهبودم هستم و نگران آینده.
به اینجا بروید و برای مخالفت با سربازی امضا کنید.
با تشکر از این دوست عزیز که لینک این وبلاگ را برایم فرستادند.
اصلن بهتره به جای لبنان و جنگ و سربازی آموزش آشپزی بگذارم شاید اینطور ذائقه جنگ از ذهنمان خارج شود!
چند وقت قبل مهمون داشتم و من دلمه کلم برگ و دلمه برگ مو و دلمه فلفل درست کردم. طرز تهیه دلمه فلفل را از وبلاگ چنچنه برداشته بودم و چقدر هم عالی بود. هم خوش ظاهر و هم خوشمزه. دستور آشپزی حُسن آقا (چنچنه) حرف نداره قبلن طرز تهیه «کلوچه سرینا» را هم از این وبلاگ برداشتم و درست کردم بسیار خوشمزه است ( هر کسی هم خورده تایید کرده) با تشکر از حُسن آقا .
دلمه فلفل قبل از گذاشتن داخل فر
طرز تهیه دلمه کلم برگ را اینجا می نویسم امیدوارم استفاده کنید.
مواد لازم:
کلم برگ 2 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک عدد بزرگ
روغن 2 قاشق غذاخوری
برنج 150 گرم
رب دو قاشق غذاخوری
شکر 3 یا 4 قاشق غذاخوری
سرکه 3 یا 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران ساییده شده به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم بعد گوشت را اضافه کرده و بهم می زنیم تا کمی سرخ شود و آب گوشت هم کشیده شود. یک قاشق رب گوجه فرنگی – نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم با یک فنجان آب می گذاریم خوب پخته شود.
برنج را جدا می پزیم وقتی نیم پز شد داخل مایه گوشتی می ریزم و کمی از شکر و سرکه را هم به آن اضافه می کنیم.
کلم برگ ها را شسته و برگ های کلم را جدا می کنیم, در قابلمه ای آب را جوش می آوریم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. برگ های کلم را داخل آب جوش می اندازیم تا نرم شوند . از آب جوش خارج کرده برگ های بزرگتر را از وسط قیچی می کنیم و از مایه دلمه داخل برگ ها می ریزیم و آنرا بقچه مانند یا لوله ای می پیچیم و داخل قابلمه می چینیم وقتی دلمه ها را پیچیدیم و تمام شد بقیه شکر و سرکه باقی مانده را با کمی آب حل می کنیم و کمی زعفران ساییده شده و رب به آن اضافه می کنیم وقتی خوب حل شد روی دلمه می ریزم و در حرارت ملایم می پزیم تا آب دلمه کاملن کشیده شود.
نوش جان